skip to Main Content

CLIENTS

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Treballem amb administracions públiques de tota mena, des d’entitats locals fins a organismes dependents de l’estat, mitjançant la participació en processos de licitació pública, tant a nivell de projectes com d’assistència tècnica, control de qualitat i direcció d’obra.

EMPRESES CONSTRUCTORES

D’àmbit local o nacional, treballem amb empreses importants del sector en la preparació d’ofertes tècniques i econòmiques, amb l’objectiu d’optimitzar les possibilitats d’èxit a les licitacions. També fem treballs de prefectura d’obra civil i d’edificació.

EMPRESES PRIVADES

Informes, tramitació administrativa, càlculs especialitzats o control de qualitat són només alguns dels serveis que oferim a les millors empreses del sector.

MARINES I PORTS ESPORTIUS

Treballem colze a colze per a l’obtenció i la millora de concessions, mitjançant estratègies d’inversió, project management, i projectes progressius de reforma d’instal·lacions, que redunden en una optimització de recursos, la modernització de les infraestructures portuàries, i millores qualitatives per a l’usuari final.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.