skip to Main Content

EMPRESA

PROJECT SOLVERS ASSESSORS S.L. (PROSOLVERS) és una empresa consultora creada el 2016, dedicada a la realització de treballs al camp de l’enginyeria civil i l’arquitectura, especialitzada en enginyeria marítima i portuària.

PROSOLVERS compta amb un equip multidisciplinar, amb una àmplia experiència en treballs de redacció i gestió de projectes d’enginyeria i arquitectura. Centrats a assolir la màxima qualitat en els serveis prestats, aplicant el coneixement tècnic i la gestió adequats a les necessitats dels nostres clients ia les condicions específiques de cada projecte.

PROSOLVERS ofereix els seus serveis tant a empreses privades com a administracions públiques. La nostra capacitat de treball, i el compromís ferm amb el client, ens permeten assolir un alt grau de qualitat als treballs i d’èxit a les ofertes de licitació.

MISIÓ, VISIÓ, VALORS

PROSOLVERS és una empresa enfocada a la creació de valor per a la societat a través de projectes i treballs d’alta qualitat que generen millores en les infraestructures i equipaments públics i privats. Amb la vista posada en la sostenibilitat, la reutilització de materials i la minimització de costos econòmics i mediambientals.

PROSOLVERS basa el seu treball en la recerca de l’excel·lència, establint un rigorós control de qualitat en tots els seus treballs, amb la professionalitat i la serietat que ens caracteritza. La atenció minuciosa a les necessitats del client, el nostre compromís, així com el coneixement dels factors externs al projecte, ens permeten avançar-nos als riscos, optimitzant les solucions aportades.

A PROSOLVERS entenem que l’honestedat i la responsabilitat es reflecteixen en la feina ben feta i en la satisfacció final del client.

PROSOLVERS vol ser la referència quant a enginyeria marítima i portuària a Balears, per a la qual cosa disposa del millor equip de professionals i implementa procediments de gestió de projectes avançada i les darreres eines tecnològiques disponibles.

EQUIP

PROSOLVERS disposa d´un equip de professionals altament qualificats per afrontar els projectes amb la màxima garantia. Enginyers, arquitectes i tècnics que acompanyen el client al llarg de les diferents fases del projecte, aportant a cada moment els coneixements necessaris per al seu correcte desenvolupament.

En formació continuada, els nostres tècnics avaluen les necessitats, detecten riscos i oportunitats, i ofereixen el millor assessorament al client. Compromesos, i amb alt grau de responsabilitat, donant sempre el millor per aconseguir que cada feina sigui un èxit i suposi una millora real per al client i els usuaris finals.

Joan Caldentey - prosolvers

JOAN CALDENTEY SANCHO

Joan Caldentey Sancho, Fundador i Gerent de PROJECT SOLVERS ASSESSORS S.L., és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya a més de posseir un Màster en Project Management per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Va iniciar la seva carrera professional el 2005, on es va especialitzar a l’àrea de l’Enginyeria Marítima i Portuària i estenent-se a altres àrees de l’Enginyeria Civil i Edificació, participant en múltiples projectes en les diferents fases: redacció de projectes, Direcció d’Obra, Project Management, cap d’obra, etc.

1 - OFICINA PROSOLVERS - PROSOLVERS ENGINYERS 22

ELS MILLORS PROFESSIONALS

PROJECT SOLVERS ASSESSORS S.L. compta amb un equip multidisciplinari amb personal altament especialitzat en les diferents branques de l’enginyeria i l’arquitectura, que permet donar als nostres serveis un alt nivell de rigor i precisió, amb una visió global que garanteix la viabilitat dels nostres projectes.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.